Stopper dit selvværd dig?

pige

Går du tit med følelsen om at du ikke er god nok, at du skylder nogen noget eller at du er tvunget til at få bedre resultater end andre? Dette kan skyldes lavt selvværd og det kan sætte sin klo i din hverdag hvis man lader den. Det er derfor vigtigt at man er opmærksom og bygger sit selvværd op og ser sig selv som den fantastiske person man er. Du vil i denne artikel kunne læse om dårligt selvværd og hvad du kan gøre for at ændre det.

Dårligt selvværd kan ikke altid ses

Dårligt selvværd er ikke altid synligt, da det primært udspringer fra ens egne tanker. Nogle gange kan det dog ses ved at en person har givet op på sit udseende, dette er dog ikke noget alle gør. Dårligt selvværd kan ligeledes gemme sig bag facaden på folk der ellers virker til at have stærk selvtillid og energi, på denne måde kan dårligt selvværd være usynligt for dem der ikke har et meget tæt forhold med personen.

Dårligt selvværd omhandler hvordan du ser dig selv, om du føler at du skylder nogen noget, om du føler at du har ret til at være her og føle at du altid er tvunget til at være den bedste. Dårligt selvværd er bund i grund om du ser dig selv i et godt positivt lys eller om du tænker mig lidt om dig selv.

Lavt selværd er vanedannede og konstante tanker om at man ikke er god nok, om at man er dum og at man ikke fortjener noget, er alle tanker der påvirker psyken og kan ødelægge hele ens hverdag, da man hen af tiden vil blive revet mere og mere ned i det hul som dårligt selvværd er og til sidst vil man ikke kunne have en sund hverdag.

Behandling af lavt selvværd

Lavt selvværd er noget du ikke kan få medicin får, det er udelukkende arbejde med tanker og opfattelse. En god behandling der kan bruges til at få et sund selvværd, er hypnoterapi. Terapien arbejder med dine tankemønstre og hvordan du kan korrigere dem. Behandling har til formål at få dig til at bevæge dig hen imod at se dig selv i et positivt lys hvor du kan opleve alle de gode sider af dig selv.

Ønsker du at læse lidt mere om behandling af dårligt selvværd og hvordan du kan hjælpe dig selv, kan du med fordel gå ind på Bedre-selvtillid.dk og finde ud af hvordan du kan komme videre og overkomme de udfordringer der er ved behandling af dårligt

Du er muligvis også interesseret i disse indlæg...