Bliv tryg hjemme

Mange forbinder sundhed med tryghed. Andre forbinder skønhed med tryghed. Er vi sunde og raske, kan vi være trygge for sygdom. Og folk der føler sig smukke, føler sig trygge i offentlige omgivelser. 

Men hvad med trygheden i hjemmet? Vi skal vel føle os trygge over det hele. Derfor er det af stor betydning at du sikrer dit hjem. At du sikrer dig mod indbrudstyve, og andre ubudne gæster. Med låse og vinduesikring fra BilligSikring.dk, kan du føle dig tryg når du er hjemme.

Låse

Låsen i din dør er ikke nødvendigvis så sikker som du tror. Bare fordi du måske ikke har haft indbrud endnu, betyder det ikke at du er tryg. Det betyder bare at ingen har haft succes endnu, eller at ingen har prøvet. En lås fra Ruko er ikke nødvendigvis lig med sikkerhed. Der er flere typer låse og låsecylindere. Den typiske, som man støder på oftest, er den type der har blanke Ruko nøgler, med rundt hoved. Den kaldes Serie 500, og får den laveste sikkerheds vurdering. For at være sikker, skal man op i den serie der hedder 1200, eller over i serien Ruko Garant Plus. Først der kommer du over i den høje ende af sikkerheds niveau.
Det er selvfølgelig ikke kun låsen der er afgørende. Din dør spiller også en stor rolle. Det nytter ikke at investere penge i en god låsecylinder, hvis ens dør. og dørkarm, er så dårlige at døren kan sparkes ind med lidt vold. Derfor er det en god ide at rådføre sig med eksperter, og få en professionel vurdering.

Vinduesikring

Mange sikrer kun døren, og åbenlyse indgange til hjemmet, men glemmer vinduet. For en tyv er dette en ligeså normal indgang som døren. Specielt fordi vi ikke sikrer vores vinduer.
Ruko leverer også vinduesikringer. Til vinduesikringen kan du vælge nogle modeller, og hvilke type cylinder du vil have. Låsen der hedder 1680 kan stærkt anbefales, da størrelsen og udsenet er til at leve med, samtidigt med at det er en god lås. Vælger du Garant Plus cylinderen, så står du med en rigtig god vinduesikring.
Låsen kan låses uden nøgle, ved en enkelt tryk på cylinderen. Derefter kan låsen kun åbnes med nøgle. Den kan monteres på de fleste normale vinduer, og koster under 500 kroner. Det er en relativ billig pris, for at sikre sine vindue mod indbrud.
Igen tæller samme regel omkring vindue og karm. Er dit vindue, og din vindueskarm, så dårlige at det kan pilles fra hinanden udefra, så hjælpe låsen ikke så meget. Igen er det er god ide at få hjælp fra professionelle.

Få professionel hjælp fra BilligSikring 

Du er muligvis også interesseret i disse indlæg...