Få en operation på afbetaling

Hvis du gør og overvejer at få foretaget en operation, men ikke lige har pengene, så er der råd at hente her!

Klinikker samarbejder med låneselskaber

Klinikker og privathospitaler samarbejder i højere og højere grad med låneservices såsom Sundhedskonto, Sparxpress og Dan-aktiv, således at du kan få din operation med det samme, selvom du ikke lige står med pengene klar. Disse selskaber har netop specialiseret sig i at låne penge ud til operationer, og de sørger derfor for at renter og gebyrer er fair. Det er naturligvis også stadig muligt at låne penge andre steder, for eksempel i din egen bank, selvom banker sjældent låner til operationer, og steder som for eksempel Vivus.dk.

Undersøg om du kan få tilskud

Der er visse operationer du kan få tilskud til, enten fra det offentlige eller via din private sygesikring. For eksempel støtter det offentlige dig, hvis du skal have en brystreducering eller brystrekonstruktion, og du er berettiget til gratis øjenlaserbehandling, hvis din synsfejl er mindst ± 6 dioptrier, du har en bygningsfejl på mindst 3 dioptrier, eller en forskel i styrke på 3 dioptrier eller derover.

Tjek priserne

Lige meget hvilken operation du ønsker at få foretaget, er der altid penge at spare, hvis du først undersøger dine muligheder til fulde. Priserne varierer rigtig meget fra klinik til klinik og fra by til by, så det er smart først at indhente tilbud forskellige steder fra, før du endeligt vælger en klinik. I forbindelse med fedtsugninger kan du for eksempel ofte spare 25-66 %, hvis du får fedtsuget mere end ét område på en gang. Så husk at undesøge dine muligheder, før du beslutter dig! Det er surt at betale mere end højst nødvendigt.

Du er muligvis også interesseret i disse indlæg...