Feriepenge til nye bryster?

Man skulle tro, at vi vrøvlede i emnet, men der er rent faktisk en sandhed i ovenstående. Mange danskere vælger nemlig, at benytte deres hårdt optjente feriepenge på kosmetiske operationer. Dette skyldes nok, at de fleste operationer er ret dyre.

Ferie vs. kosmetisk operation

Det er svært at sætte op generelt, men de der benytter deres feriepenge til operationer, vil nok mene, at det er klogt, fordi det øger deres livskvalitet markant, og det vil det gøre i mange år frem. “Så tager vi jo bare en rejse næste år” er en udtalelse, der kan høres blandt disse personer.

Der kan være noget om det, hvis man virkelig føler, at en kosmetisk operation er det, man har brug for. Man skal også bare huske på, at man ikke skal forsømme alt andet i ens liv, blot fordi man vil opnå “den perfekte krop”. For rigtig mange er kosmetiske operationer nærmest vanedannende, og det er måske ikke blot én rejse, der bliver droppet, men mange flere – blot for at skabe økonomien til de kosmetiske operationer.

Undervurdér ikke værdien i en god rejse

Når vi nu er inde under emnet livskvalitet, skal man ikke undervurdere den kæmpe effekt, en god rejse kan have. Dette er ikke noget, der kun vare en eller to uger, men oplevelser og indtryk som man vil have med sig hele livet. Tager man en rejse til Tanzania, vil man opleve dyreliv, natur og kulturer, som ikke findes andre steder.

Alle mennesker har brug for at koble af en gang i mellem. Vi stresser os selv dagligt, når vi har arbejde, hobbier, familieliv og meget mere, der skal passes. De fleste mennesker kobler bedst af, når de er væk fra hverdagens trummerum, og her er udenlandsrejser jo helt oplagte. Besøger man andre kulturer, vil man opleve, at man hurtigt glemmer hverdagens problemer, og slapper fuldstændigt af.

Du er muligvis også interesseret i disse indlæg...